Povestea noastra

Deschis in 2019 de o echipa cu traditie in domeniul Horeca, AROGANT a devenit rapid unul dintre cele mai populare și mai iubite restaurante din Bucursti.

Situat în inima orașului, chiar in rond la Piata Alba Iulia, AROGANT este deschis zilnic de dimineata pana tarziu iar aici descoperiți un mediu captivant de verdeață luxuriantă inspirată de pădurea tropicala.

Combinând un amestec de bucătării, orientala, scandinava, franceza, italiana sau englezeasca, meniurile noastre nu sunt doar inspirate din aceste țări, ci sunt completate cu ingredient aduse chiar din acele locuri, pentru ca preparatele noastre sa aiba un gust unic. De la platourile orientale cu humus si falafel, până la carne la grătar prezentata in felurite moduri, bucătarii #arogant vă transporta în zonele de bastina ale preparatelor cu fiecare farfurie servita.

Spectacolele nocturne distreaza mesele în restaurant iar DJ-ii rezidenți cântă sunete „electro-picale” care completeaza cu success un tablou perfect pentru orice #arogant.

Welcome to AROGANT

Inspirat din cotidian, venit ca o continuare a unei povesti si construit acum cu o identitate noua, AROGANT vine in viata oricarui iubitor de mancare buna si servicii premium, pentru a-i satisfice pofta de bun si de frumos.

Aceeasi echipa cu traditie ce a construit in ani un brand si a sadit in inimile voastre idea de “Perfect place to be” & “Best food in town”, duce povestea AROGANT la #unaltnivel !

Suntem dedicati acestui loc, oamenilor ce ne trec pragul, clientilor fideli ce au devenit ca o familie pentru noi dar si celor ce urmeza sa descopere cum e sa fii #arogant !

Echipa de management, PR, culinary & serving isi dedica tot timpul oaspetilor si fac cu pasiune toata munca astfel incat tu sa te simti la noi cat mai confortabil.

Adaptati mereu la vreme si vremuri te asteptam sa ne treci pragul in orice moment al zilei, fie ca vrei sa savurezi o cafea senzationala, un breakfast memorabil, fie ca ai un business lunch important sau vrei sa iesi cu prietenii la un steak nemaipomenit!

Lifestyle

Galerie foto

Quality Food & Premium Drinks